Bootcamp

Bootcamp aan/in de IJssel!

Wil je je lichaam en geest uitdagen? Kaders doorbreken? Je lichaam en geest optimaliseren? Je cardiovasculaire systeem trainen? Je dag vol energie beginnen? Dan is de bootcamp iets voor jou!

 

Waar is dit goed voor?

Ons hart en vaten systeem bestaat uit meer dan 125.000 kilometer aan aderen, vaten en haarvaatjes. Ons fantastische hart pompt hier 6 liter bloed doorheen. Wat nou als je dit systeem kunt trainen om optimaler/beter te functioneren. Ze werken dan beter samen en zijn veel sterker. De kou is hierbij onze ‘warme’ vriend. Echter onze angst voor de kou is vaak het probleem. Dat kader gaan wij doorbreken!

De bootcamp gaat zorgen voor:

  • Verbeteren van je balans ( yoga)
  • Trainen van je uithoudingsvermogen (cardio)
  • Versterken van je focus (meditatie)
  • Versterken van je spieren (kracht)
  • Verbeteren van je cardiovasculaire systeem dmv winterzwemmen of een ijsbad.

De voordelen zijn talrijk voor je lichaam en geest. Be Strong, Healthy and Happy. Daar gaan we voor met deze bootcamp.

We trainen het hele jaar door aan de Rembrandkade bij het drijvende vlot vlakbij de Jachthaven in Deventer. Iedereen traint op zijn eigen niveau dus conditie of enige ervaring is niet nodig.

Nieuwsgierig geworden? Meedoen mag altijd. De eerste keer doe je gratis mee. Daarna kost het € 30,- per maand van Oktober t/m April. Hiervoor train je met een gecertificeerd instucteur en krijg je korting op verschillende events aangeboden door Innerpowercoach. Betaal je in Oktober voor het hele winterseizoen kost dat € 135,- dat is nog geen 6,- euro per week!