Ademhaling

Met een goede ademhaling is je lichaam in staat beter te functioneren. Je maakt zo bewust contact met je hart, je autonome zenuwstelsel en immuunsysteem. Ook heeft het een positieve invloed op je bloedcirculatie en de opname van zuurstof. 80% van de mensen haalt niet optimaal adem. De gevolgen hiervan zijn vaak van die onverklaarbare kwaaltjes:

  • Onrustig slapen
  • Vermoeid, ook al bij opstaan uit bed
  • Hoge ademhaling en dus vaak buiten adem
  • Onverklaarbare hoofdpijn en nekklachten
  • Onrustige benen
  • Opgejaagd en gestresst gevoel
  • Onzeker

Met de juiste ademhaling verdwijnen deze kwalen als sneeuw voor de zon. Voor de beste sportprestaties is een goede ademhaling essentieel en deze kan dus worden verbeterd.

De kosten voor een ademhalingssessie bij Via Natura zijn € 20,- p.p. In een groep van minimaal 5 personen en maximaal 10 personen.

Het is ook mogelijk om de ademhalingstechniek op een lokatie naar keuze te leren, bijvoorbeeld bij je thuis, op kantoor of in de natuur. Voor de vele mogelijkheden neem contact op via het contactformulier.

De sessies duren een anderhalf uur. In de eerste ademhalingssessie krijg je voldoende kennis mee om thuis aan de slag te gaan.

De cursus, ademfrequentie omlaag, ja graag!, is een cursus van 21 dagen en brengt je ademfrequentie naar een gezond niveau.

Wil je je sportprestaties verbeteren en je lichaam beter laten omgaan met zuurstofopname en verzuring uitstellen, ga dan voor de sportademhaling.

De ademsessies in het park zijn een heerlijke meditatieve ervaring om eens informeel kennis te maken met bewust ademen in de natuur. Hou facebook in de gaten voor dit populaire event.

Locatie:
Via Natura Holistisch Gezondheidscentrum Deventer
T.G. Gibsonstraat 41
7411RP Deventer