Over mij

Over mij

Mijn naam is Don Richardson, en ben woonachtig in Deventer.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn gezin of onder vrienden. Ik doe aan Power Yoga en Karate en geef het hele jaar door bootcamps aan de oever van de IJssel. In de zomer met ijsbad en in de winter gaan we zwemmen in de IJssel. Als de tijd het toelaat beoefen ik heel graag de nodige bergsporten, vaak als ik op reis ben.

Ik ontdekte de kracht van de Wim Hof Methode in een periode met veel stress.

Mijn bioritme was enorm verstoord door mijn onregelmatige baan. Ik kom in veel tijdzones en werk vaak door de nacht. Ik woonde met mijn gezin in een oud huis wat veel onderhoud vergde en stress veroorzaakte. Met twee jonge kinderen probeerde ik alle ballen hoog te houden.

Dit resulteerde in:

slecht eten en slapen.
maag- en darmklachten
chronisch moe
depressieve gedachten
stress
Ik stevende af op een burn-out. Dus….HET WAS TIJD VOOR VERANDERING!

Via een vriendin die mij het boek ‘koud kunstje‘ gaf, werd ik gewezen op de Wim Hof Methode. Dit was niet de eerste keer dat ik op Wim Hof en zijn methode gewezen werd (hard leers). Na het lezen van dat boek volgde de 10 weekse online cursus in de Wim Hof Methode.

Door iedere dag met de methode bezig te zijn heb ik meer energie. Ik slaap beter en ben over het algemeen een stabieler, gelukkiger mens. Bovendien ben ik fysiek sterker en ben ik tot dingen in staat die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik beklim besneeuwde bergtoppen in alleen mijn korte broek, of ik zwem in open water in de winter. We zijn tot zoveel meer in staat dan we denken. Iedere dag kunnen we ons leven aanpakken en er iets fantastisch van maken.

Inmiddels is de Wim Hof Methode een onderdeel van mijn leven geworden en zou ik niet meer zonder kunnen.

In 2017 heb ik de instructeurs opleiding afgerond. Ik geloof namelijk dat de Wim Hof Methode bijdraagt aan een sterker en gezonder lichaam en aan meer geluk in je leven. Hier ben ik het levende bewijs van en dat gun ik zoveel mogelijk mensen. Mijn voornaamste drijfveer is zoveel mogelijk mensen helpen hun innerlijke rust en kracht weer te ontdekken. En in contact te brengen met de Methode.

Begin je ook enthousiast te worden? En zou je graag deel willen nemen aan een Wim Hof Methode workshop? Of ben je geïnteresseerd in een van mijn andere programma’s: Ademhaling, Bootcamp of Meditatie, schrijf je dan nu in of neem contact met me op!

Voor meer informatie zie ook mijn Facebook pagina. Hier worden regelmatig nieuwe evenementen geplaatst.